Mai exact, 800 de dolari se duc pe solutii de exfoliere, creme din arbore de ceai si uleiuri din trandafir.  

 

Emily Ratajkowski a marturisit pentru site-ul Coveteur care este ritualul ei de frumusete si ce produse foloseste cel mai des. 

 

 

”Intotdeauna am grija de pielea mea. Ma demachiez si imi fac o mica exfoliere. Folosesc numai produse diferite. Am creme de exfoliere pe baza de arbore de ceai, dar si solutie de exfoliere care costa doar 28 de dolari. Este incredibila. La acestea mai adaug retinol, serul costa in jur de 300 de dolari. Daca am pielea foarte uscata, folosesc un ulei de trandafir de 235 de dolari”, a povestit Emily.

 

 

Tanara acorda o atentie sporita atat ingrijirii tenului, cat si ingrijirii parului. Modelul foloseste sampon numai la radacini, iar balsamul si-l pune doar in varful capului. Pentru ca are parul drept, ea opteaza pentru produse care dau volum pletelor. 

 

 

De-a lungul timpului, Emily Ratajkowski a demonstrat ca este lipsita de inhibitii si ca nu da doi bani pe ce crede lumea despre ea. Desi se presupunea ca, odata cu nunta din iarna lui 2017, Emily va deveni fata de casa si nu va mai poza goala, iata ca lumea s-a inselat.

 

Mariajul cu producatorul de film, Sebastian Bear-McClard, pare sa o fi facut si mai inventiva pe vedeta, iar imediat dupa casatorie, cand erau in luna de miere, Emily Ratajkowski a postat pe internet mai multe fotografii in care apare complet goala. Fotografii realizate chiar de sotul ei!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

verdict.ro