Suntem creaturi vii, cu diferite caractere, vise si ambitii. Acestea la randul lor ne formeaza chiar si trasaturile fizice ale noastre. Pentru a te mentine in forma si pentru a acumula cat mai mult pozitivism, incredere si sanatate, incearca sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

 

1. Atunci cand apare o problema care da de stire, preferam sa amanam consulatatiile specialistului si ne informam din alte surse, fie cerem sfatul prietenelor, vecinilor, apoi actionam dupa spusele lor, care poate ne va ajuta pe o anumita perioada, insa in timp problema nu va fi solutionata definitiv. Ar fi bine, mai intai de toate, sa ne consultam cu medicul specialist, acesta te va putea ajuta obiectiv, din punct de vedere stiintific. 

 

 

2. Nu ignora semnalele organismului tau, incearca sa le asculti. Daca ai nevoie de mai mult aer proaspat, ia o mica pauza si iesi afara. Daca simti ca ai nevoie de somn, preconizeaza-ti mai mult timp sa dormi, astfel incat sa-ti poti acoperi nevoile organismului tau. 

 

 

3. Incearca sa-ti faci un program de alimentatie si include cat mai multe legume si fructe proaspete, deoarece acestea contin nutrienti din care este compus si organismul nostru. Fructele si legumele au o functie aproape magica la imputernicirea imunitatii. 

 

4. Cat mai multa miscare. Cu totii cunoastem celebra zicala: "Miscare inseamna viata.", cu adevarat miscarea favorizeaza schimbul de substante si permite la cresterea si dezvoltarea organismului. 

 

5. Atitudine pozitiva fata de totul in jur iti va pastra frumusetea si tineretea. Incearca sa ignori lucrurile care te streseaza si priveste spre lucrurile care te fac pozitiva, zambareata si increzuta. 

 

 

Centrul Medical PROMED este angajat sa va ajute la bunastarea sanatatii d-voastra! Avem specialisti diversi cu experienta in domeniu. Adresati-va cu orice problema sau intrebare la numarul de telefon: +373 22 719 252.  

 

Sursa foto: Google.com

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte