Stephanie Corneliussen (31 de ani) este o actrita daneza care, conform unui top realizat de imdb.com, este noua sosie a actritei Angelina Jolie. De o frumusete izbitoare, bruneta a fost descoperita pe cand avea 13 ani, de un agent de talente, intrand astfel in lumea modelingului. In paralel, aceasta a studiat baletul si are o diploma in grafica si design. In 2007, a inceput sa studieze in Marea Britanie, iar in 2011 s-a mutat in Los Angeles, pentru a urma o cariera in actorie.

 

 

 

 

 

A debutat in film, cu un rol in ”Hansel and Gretel”, dar recunoasterea internationala a obtinut-o cu partitura din ”Mr Robot”. In prezent, este guest star in productia DC Comics ”Legends Of Tomorrow”, iar de anul acesta o portretizeaza pe femeia misterioasa in serialul ABC ”Deception”.

 

 

Stephanie Corneliussen a fost casatorita cu un rapper danez, Orgi-E, insa acestia au divortat acum sapte ani. Desi motivul divortului nu a fost dezvaluit niciodata, Stephanie se declara la ora actuala bisexuala. De asemenea, frumoasa actrita militeaza pentru drepturile animalelor si este vegana de cativa ani buni.

 

 

Sursa foto: google.com

verdict.ro