Australianca a devenit cunoscuta dupa ce a castigat Miss Maxim Australia, concurs in care s-a “luptat” si cu tinere de 18 ani. Gina arata senzational, iar atunci cand isi spune varsta, oamenii raman masca.


 

 

Gina Stewart are peste 100.000 de urmaritori pe contul de Instagram, pe care ii rasfata zilnic cu poze sexy. Multi o compara cu Pamela Anderson, datorita podoabei capilare si a sanilor uriasi. De curand, Gina a fost inclusa in “Top 100 cele mai sexy femei”, scrie Daily Mail.

 

 

Bunicuta spune ca este onorata sa se afle in topul celor mai sexy femei din lume. Gina nu are operatii estetice, cu exceptia interventiei de la sani, si a declarat in repetate randuri ca felul in care arata este datorat stilul sau de viata sanatos si fara vicii. 

 

Gina a fost inclusa in “Hot 100 Maxim” pe locul 90. “Nu pot sa cred ca sunt pe o lista cu atatea persoane faimoase. Sunt onorata si totodata uimita”, a declarat blonda, potrivit Daily Mail.

 

 

In urma cu ceva timp, Gina s-a inscris la o competie online gazduita tot de Maxim pentru a castiga bani pentru un prieten apropiat, care suferise un accident vascular cerebral. Chiar daca nu a cattigat, ea a reutit sa stranga 4,700 de dolari pentru prietenul sau prin site-ul de donatii “Go fund me”. Acum, Gina a intrat in competitie pentru Maxim Cover Girl. Daca va castiga, Gina va deveni cel mai in varsta model care a pozat vreodata pe coperta publicatiei. Totodata va incasa si 25.000 de dolari. Blonda spune ca va dona o parte din bani unei fundatii pentru ajutorarea copiilor bolnavi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

click.ro/