Am surprins-o intr-o atmosfera calda, de sarbatoare. Si printre clicurile aparatului de fotografiat, Elena ne-a dezvaluit ce va face de Sarbatori, dar si, cum a fost anul 2017! Iata ce noutati va aduce Elena Fedorcan in anul care bate la usa.

 

 

Povesteste-ne cum obisnuiesti sa petreci sarbatorile de iarna? Sunt traditii pe cere le urmezi cu sfintenie?

Ador sarbatorile de iarna, doar ca ele sunt diferite in fiecare an. Imi place tot ceea ce inseamna feeria de sarbatori. Este o adevarata placere pentru  mine ca in ajun de Anul Nou sa pregatesc daruri de la Mosu, pentru copii mei, sa impodobim bradul si sa depanam povesti la gura caminului. Dar in acest an probabil o sa am parte de un Revelion „Anti-sistem” , de altfel cum este si aceasta iarna, mai calda, mai altfel.

 

 

 

 

 

Cu ce se asorteaza aceste sarbatori?

Cu multa zapada, miros de cozonac si clinchet de clopotel.


 

Cum a fost anul 2017 pentru mama, femeia si specialista Elena Fedorcan?

Am avut parte de un an plin de realizari, cu lectii invatate, cu oameni care mi-au fost aproape atunci cand am plans de fericire, sau cand am avut nevoie de umarul lor de sprijin. Am crescut sigur pe scara profesionala, si cel mai important: am vazut in ochii clientelor si cursantelor mele, multumirea pentru munca pe care am depus-o, pentru fiecare in parte. Iar in acest context, pot sa ma laud cu zeci de training-uri pe care le-am sustinut in peste 15 tari.

Daca e sa ma refer la capitolul mama, atunci sa stiti ca am cei mai adorabili copii, ei sunt cea mai mare realizare in viata mea!

Femeia – Elena Fedorcan in acest an a intalnit barbatul care o face fericita, langa care traieste cele mai frumoase momente. Mai multe nu ma intrebati, pentru ca ador sa imi traiesc fericirea in liniste.   

 

 

 

 

 

 

Ce iti doresti sa realizezi in anul care vine?

Anul 2018 este un an al provocarilor. Impreuna cu echipa mea, vom organiza cel mai grandios eveniment al anului. Este vorba despre Congresul Global Lash&Brow, care va avea loc in septembrie la Bruxelles. De aceea, suntem deja echipati cu multe idei inedite, putere de munca si multe asteptari. In scurt timp, vom lansa si pagina oficiala a evenimentului, unde toti doritorii vor putea afla informatiile necesare. Asa ca fiti cu ochii pe noi!

Desigur ca voi continua sa fac procedurile de microblanding, voi oferi clientelor mele cele mai noi tehnologii din domeniu. Daca e sa ma refer la capitolul training-uri, agenda mea pana la inceputul perioadei estivale este plina. Practic voi participa la evenimente care se vor desfasura pe toate continentele. Sunt foarte fericita ca pot impartasi cunostintele si micile secrete din domeniu. Pentru mine este o satisfactie sufleteasca atunci cand ecoul lectiilor mele se regaseseste in lucrarile mesterilor din domeniu.

 

 

 

 

Care este motto-ul dupa care te conduci?

Aici chiar m-ai pus putin in dificultate. Din fiecare carte pe care o citesc, gasesc idei care ma definesc ca personalitate. Tinand cont ca, in ultima perioada citesc foarte mult, atunci sa stii ca agenda mea cu notite este deja pe sfarsite.

Dar daca e sa revin la intrebarea ta, atunci as mentiona ceea ce spunea Dale Carnegie ”succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ce ai obtinut”.


  

 

Ce le doresti cititoarelor perfecte.md?

Sa se bucure de fiecare zi, sa zambeasca celor dragi din jur. Sa priveasca in viitor cu incredere si niciodata sa nu inceteze sa viseze. Iar anul care vine sa le aduca oameni dragi alaturi si multa liniste sufleteasca!

 

 

Perfecte