Si-a scos patru coaste, dar tot nu i-a fost de ajuns! Vedeta televiziunii germane Sophia Vegas, pe numele adevarat Sophia Wollersheim, s-a chinuit cu un corset special si a ajuns la talia de 46 de centimetri: “Acum arat in sfarsit asa cum mi-am dorit”, marturiseste fotomodelul, in varsta de 31 de ani. 

 

 

De cand era copil, visa sa arate precum actrita franceza Brigitte Bardot in tinerete. Si cum idolul sau avea o talie de invidiat si sani voluminosi, Sophia nu a avut decat sa se supuna la operatii estetice ca s-o poata imita. Numai ca medicii germani nu au vrut sa-si asume riscul de a-i scoate coaste pentru a o face cat mai supla. De aceea, s-a dus in SUA, unde si-a indeplinit visul.

 

 

Culmea este ca nici dupa ce si-a scos patru coaste Sophia Vegas nu a fost multumita de talia ei.Medicii i-au recomandat ca sa poarte corsete speciale timp de 24 de ore din 24. Astfel, dupa opt luni de chinuri, a ajuns la silueta care ii place. Se mandreste ca a devenit fotomodelul cu cea mai supla talie de pe planeta.

 

 

Sophia Vegas si-a facut de asemenea marire de sani si trei operatii de ridicare a bustului. In afara de chinurile suferite pentru a-si pune implanturile mamare, tanara si-a facut 4 operatii pentru remodelarea nasului. „Nu ma interseaza ce zic cei care ma critica. Este corpul meu si fac ce vreau cu el. Spre deosebire de semenii mei, care sunt lenesi si tematori, eu fac schimbari ca sa arat cat mai bine”, a spus vedeta.

 

 

Recordul pentru cea mai supla femeie din lume este detinut de Katie Jung, care are talia de 38 cm. Americanca, de 77 de ani, a intrat in Cartea Recordurilor drept femeia cu cea mai mica talie de pe planeta in 2011. Sophia nu si-a propus sa o intreaca pe Jung. Se multumeste sa fie fotomodelul cu cea mai supla talie din lume. O intereseaza cel mai mult sa-i placa ei cum arata, nu sa intre in Cartea Recordurilor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

click.ro