Daca ziele trecute "sprancenele ondulate" erau extrem de populare pe retele de socializare, un nou trend face acum senzatie in randul tinerelor din intreaga lume. 

 

 

Trucurile de infrumusetare le ajuta pe doamne sa arate impecabil atunci cand isi propun. Tenul stralucitor, pielea hidratata, sprancenele frumos pensate si ochii discret conturati sunt doar cateva dintre detaliile care fac diferenta atunci cand vine vorba despre un look reusit.

 

Trendurile actuale in materie de frumusete par sa fie din ce in ce mai indraznete. Dupa ce "sprancenele in valuri" au impartit internetul in doua tabere, o noua propunere a aparut pe retelele de socializare: "sprancenele impletite". 

 

Pe mai multe conturi de Instagram au fost publicate imagini in care diferite tinere par sa fi abordat acest nou trend, starnind valuri de reactii. Conform celor de la Mashable, acest model inedit de sprancene este realizat in Photoshop.

 

Desi arata original si mult mai bine comparativ cu "sprancenele ondulate", editorii sustin ca e dificil sa le realizezi acasa.

 

protv.ro