De atunci, Drew impartaseste in mod regulat sfaturi si trucuri de beauty pe contul ei de Instagram. Saptamana trecuta, eroina din „Ingerii lui Charlie” a folosit platforma social media pentru a gazdui #beautyjunkieweek, unde a impartasit produsele si remediile sale preferate. O postare a atras in mod special atentia admiratorilor. Drew Barrymore, in varsta de 43 de ani, sustine ca s-a vindecat de cuperoza (n.r. roseata fetei) cu gel de aloe vera.

 

 

„Stiu ca acest lucru pare ciudat, dar am avut un fel de muscatura pe obraz sau o roseata urata pe fata”, a scris actrita intr-o postare. A mai folosit aloe vera in tratamente cosmetice pentru ten, insa rezultatul n-a fost acelasi ca acum. Aceasta a explicat ca a lasat o bucata de pulpa de aloe vera pe muscatura timp de trei pana la patru ore. In acest timp pulpa a devenit rosie, iar pata de pe obraz a disparut. Drew Barrymore sustine ca de fapt planta a scos roseata de pe fata. A mai incercat creme de albire, insa niciuna nu a lucrat la fel de eficient ca pulpa de aloe vera.

 

 

Dendy Engelman, un dermatolog de la Centrul de Dermatologie si Chirurgie Cosmetica din New York, care a confirmat ca pulpa de aloe vera ajuta la ameliorarea iritatiei, dar nu asa cum crede Drew. „Nu as folosi cuvantul <> pentru a descrie ce s-a intamplat cu iritatia pe fata. Aloe vera are tendinta de a deveni rosie cand se oxideaza”, a spus actrita, inainte de a adauga ca aloe vera este un remediu excelent si pentru muscaturile de insecte.

 

 

Drew Barrymore a impartasit pe Instagram mai multe imagini in care dezvaluie care sunt produsele cosmetice pe care le foloseste, iar fanii au fost surprinsi sa ii vada colectia impresionanta. „Sunt <>. O iubitoare a tuturor lucrurilor frumoase”, se arata in textul pe care Drew Barrymore l-a postat pe Instagram la fotografia in care pot fi admirate produsele cosmetice pe care actrita le detine si le foloseste.


 

Sursa foto: Instagram.com

Realitatea.net