Adriana Rimbu a oferit pentru site-ul perfecte.md o lectie de stil la acest subiect. Make-up artista de la noi a dezvaluit cateva secrete, ca tu sa te inspiri pentru propriul look de festival trendy si anume a mers pe varianta: bloc de culoarea disipat. Se pare ca tanara a renuntat la regulile precise de aplicare a fardurilor din zona ochilor, optand pentru o culoare de roz vibrant.

 

 

Festival season is here! Vara aceasta este plina de concerte si de festivaluri, asa ca m-am gandit sa impartasesc cu voi acest glowly makeup. Machiajul respectiv poate fi purtat cu usurinta si la alte ocazii, numai daca renuntati la paiete si la sclipici.


 

Lookul dat este un fel de Pink SmokyEye with glitter. Pentru a iesi in evidenta la un anumit festival trebuie sa ai un make-up si o tinuta unica si creativa. Nu uita sa fii cat mai inventiva cu make-upul, deoarece acesta va atrage privirile tuturor din jurul tau.


 

Daca n-ai idei, poti sa te inspiri de pe paginile mai multor retele sociale. Pentru a realiza un machiaj asemanator ca al meu nu ai nevoie de mult timp si de produse sofisticate. Il poti reproduce doar cu sclipici si fara farduri. Make-upul l-am asortat cu o tinuta simpla si foarte colorata, deoarece este momentul potrivit sa fiu deosebita.” a declarat Adriana Rimbu pentru site-ul nostru.

 

 

Esti pregatita pentru festivalurile verii?

 

 

Sursa foto: Adriana Rimbu / Arhiva personala

Perfecte