Make up artista Dianna Stan vine cu cateva sfaturi pentru machiajul de vara:

 

Temperaturile ridicate din timpul verii ne ”obliga” sa alegem produsele cosmetice rezistente si lejere in acelasi timp. Ele trebuie sa fie in armonie cu caldura brizei de vara si cu stralucirea razelor de soare, iar in acest sezon, la moda este machiajul natural.

 

 

Naturaletea este preferata in aceasta vara, care se realizeaza prin folosirea de produse cosmetice cu o acoperire usoara pana la medie. Preferate sunt cele care au textura cremoasa.

 

 

 

Iluminatoarele continua sa fie populare si printre cele mai importante in machiajul natural.

 

In sezonul primavara-vara 2018, sunt in prim-plan nuantele pastelate, nuantele pudrate, de roz, lila, piersica etc. Folosirea fardului de obraz pe zona pleoapelor este, in continuare, in trend.

 

 

Pentru buze, se poarta culorile intense si texturile satinate de ruj rezistent la transfer. Din nou, revine in tendinte conturarea buzelor cu un creion intr-o nuanta mai inchisa cu un ton decat nuanta rujului.

 

Se poarta sprancenele cu un look natural,  sprancene dese, conturate natural, care par nepensate, dar care sunt atent stilizate.

 

 

Indiferent de ce fond de ten alegem, tenul trebuie sa arate perfect, fara acel efect de masca. In cazul in care avem un ten impecabil, atunci putem folosi un fond de ten cu o acoperire lejera, iar micile imperfectiuni le putem corecta punctual, cu corector. In cazul in care avem nevoie de o acoperire ridicata, recomand un fond de ten rezistent la transfer, pe care sa-l fixam cu pudra compacta, pentru un finish mat al machiajului. 

 

Evitam in acest sezon genele false foarte lungi si incarcate cu mascara. Ele lipsesc cu desavarsire din tendintele noului sezon. Se poarta genele cu volum natural, genele bine definite, dar fara sa fie incarcate si lipite intre ele. 

 

 

Cu drag, Dianna Stan.

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte