Dianna Stan: "Pentru a se simti deosebite, miresele apeleaza la un Make-up Artist care sa le accentuieze cele mai frumoase trasaturi, pentru ca machiajul de fapt, nu promite o schimbare radicala si nici nu schimba oamenii ci accentueaza trasaturile feminine."

 

 

 

Iata cu ce recomandari vine, pentru viitoarele mirese, make-up artista:

 

De fiecare data constat ca rezultatul perfect este atunci cand exista spirit de echipa intre makeup-artist si client, daca exista o armonie intre client si make-up artist atunci lucrul este executat deja in proportie de 50de procente. Machiajul de mireasa nu respecta tendinte sau tipare. Acesta trebuie sa avantajeze fizionomia, sa reprezinte stilul si personalitatea, sa fie in armonie deplina cu rochia, coafura, accesoriile si, cel  mai important, sa te simti confortabil cu el. Intotdeauna trebuie sa tinem cont de preferintele miresei, deoarece e cea mai importanta zi din viata ei.

Cu un machiaj bine realizat, miresei i se va spune intotdeauna: “Cat de frumoasa esti!” si nicidecum: “Ce frumos esti machiata!”. 

 

 

Tot mai des, miresele opteaza pentru machiaje cat mai fine, naturale, dar in agelasi timp deosebite. Cele mai solicitate machiaje sunt cele in nuante de purple, somon, ivory, cappuccino si verde smarald. Toate acestea trebuie sa se armonizeze cu culoarea ochilor. Miresele adora tehnica de contouring, care ofera mai multa expresivitate tenului, de asemenea nici iluminatorul nu trebuie sa lipseasca, care are menirea sa ofere stralucire tenului aratandu-l mai fresh. Buzele trebuie sa fie la fel de gingase, sa se evite culorile accentuate care sa fie vizibile de la zeci de metri.

 

 

 

 

O miresa trebuie sa fie asemeni unei printese, lejera, frumoasa, eleganta si cele mai important fericita. Se intampla ca, in multe  cazuri miresele sa fie extrem de stresate si solicitate in acea zi. Din acest motiv este util ca ea sa fie pregatita si sa stie ca scopul machiajului nu este neaparat de a o transforma pana in punctul in care nu mai este de recunoscut de familie, prieteni si, mai ales, de sot.

De fapt, marea majoritate a mireselor imi spun ca doresc sa arate fresh si sa aiba un machiaj rezistent. Luand in considerare ca un machiaj rezistent este asigurat si de un ten atent ingrijit, astfel eu personal, preventiv cu 2 zile inainte de marele eveniment, atat a mireselor cat si a naselor, le invit la o masca de hidratare, care purifica si tonifica tenul, astfel, machiajul arata mai fresh in ziua nuntii.

 

 

 

De asemenea este binevenit si machiajul de proba a mireselor. De  obicei fac acest lucru, cu scopul de a face schimb de opinii si de a ajunge la un numitor comun cu viitoarea mireasa, si de a alege machiajul care sa o reperezinte. Pentru mine, in machiaj sprancenele conteazafoarte mult, de aceea atrag o mare atentie si stilizarii sprancenelor, acestea trebuie sa fie foarte bine si corect pensate. Ele sunt  responsabile de expresivitatea fetei, jucand un rol extrem de important in reusita machiajului. In cazul in care nu se descurca singure este binevenit sa apeleze la make-up artist sau brow master, deoarece o spranceana distrusa se poate regenera foarte greu, iar timpul este decisiv. 

 

 

 

Recomand  mireselor sa nu aplice tratament cosmetic cu cel putin sapte zile inainte de nunta, iar daca se gandesc la un peeling cosmetic acesta trebuie evitat cu 30 de zile inainte de nunta.

 

Reusita unui machiaj nu consta doar in identificarea stilului potrivit, ci si in rezistenta acestuia. Din acest motiv, machiajul trebuie sa reziste pana la 24 ore, in ciuda temperaturii crescute, a starii emotionale si a sesiunilor de pupaturi sau imbratisari. In cazul machiajului de mireasa ar fi o idee buna sa tinem cont de moda, de culorile in voga, dar cu mare atentie, pentru a nu incarca in mod excesiv look-ul sau mai cu seama pentru a se potrivi cu dorintele miresei. Nu intotdeauna ceea ce este la moda ii sta bine oricui!

 

 

 

Machiajul ar trebui sa arate impecabil in toate momentele ceremoniei, in toate pozele si filmarile ce vor ramane amintire. De fiecare data constat ca rezultatul perfect este atunci cand exista spirit de echipa intre makeup-artist si clienta. Pentru acest eveniment frumos,ramane sa mai gasesti make-up artistul potrivit. Pana la urma, indiferent de ce tip de machiaj isi doreste o mireasa, important este ca are nevoie de un profesionist care sa-i garanteze un rezultat bun si sa o puna in valoare. 

 

 

 

 

"Am apreciat foarte mult aparitia actritei Meghan Markle, m-am convins inca o data ca tot ce e simplu este cel mai frumos si atragator. Aici ma refer la coafura, make-up rochie si accesorii. Mi-as dori ca miresle noastre sa inteleaga ca simplitatea este cel mai complex lucru si e de neinlocuit."

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala, google.com

Perfecte