Mediteaza


Include in rutina ta zilnica 10 minute de meditatie, fie la inceputul zilei, cand ai nevoie sa-ti ordonezi gandurile si planurile sau la final de zi, cand faci concluzii si evaluari. Rezerva-ti aceste clipe pe care sa le petreci in intimitate, doar tu cu tine si cu gandurile tale. Recunoaste-ti dorintele si vizualizeaza-le cum se indeplinesc. Recunoaste-ti fricile si cauta cum sa le depasesti. Fa-ti ordine in ganduri si lasa loc in minte doar pentru acele trairi care-ti aduc beneficii si implinire. 

 

Fa sport


Activitatea fizica constata echilibreaza si disciplineaza organismul. Gaseste un set de exercitii sau un tip de sport care sa te reprezinte si fa miscare zilnica din placere. Concentreaza-te asupra respiratiei, asculta-ti corpul si raspunde necesitatilor lui cu produsele Wellness by Oriflame. 

 

 

Alimenteaza-te echilibrat


Hrana pe care o consumi trebuie sa-ti aduca si placere si beneficii. Abordeaza un regim alimentar corespunzator activitatii fizice pe care o realizezi pe parcursul zilei. Include in meniul tau produse bogate in proteine, care te vor ajuta sa te mentii in forma pe parcursul zilei. In medie, necesarul zilnic de proteine al organismului uman este de aproximativ 0,8-1 g de proteina la fiecare kilogram de masa corporala. Spre exemplu, daca aveti o greutate de 60 kg, e necesar sa consumati zilnic aproximativ 60 g de proteine. 


Intregeste-ti alimentatia cu macronutrienti pentru asigura organismul cu toate microelementele de care are nevoie. Poti opta pentru un complex de vitamine, proteine, fibre si alte substante nutritionale esentiale organismului concepute de Wellness by Oriflame, dupa metoda ABC: - Alimenteaza - Beneficiaza -  Construieste.

 

 

Produsele din categoria A = ALIMENTEAZA

 

Wellness Pack

 

Iti activeaza functia corporala cu micronutrienti esentiali: vitamine, minerale, Omega-3 si iti intareste sistemul imunitar cu astaxanthin. Trebuie sa le iei in fiecare zi pentru a umple golurile nutritionale din dieta zilnica si pentru a-ti imbunatati imunitatea.

 

Produsele din categoria B = BENEFICIAZA

 

Pudra proteica si Shake-urile Natural Balance

 

Iti ofera puterea si energia de lunga durata cu macronutrienti de inalta calitate: proteine si fibre. Proteinele ajuta organismul sa repare si sa construiasca celule noi. Fibrele ofera energie de lunga durata. 

 

 

Produsele din categoria C = CONSTRUIESTE

 

Iti completeaza rutina cu o alimentatie suplimentara pentru a te simti si a arata cat mai bine. Aceasta include folosirea produselor precum Supele Natural Balance sau Complexul hranitor pentru par si unghii.

 

Creatorii seriei de produse Wellness by Oriflame au fost inspirati de armonia naturii si de aceea au apelat la ingrediente naturale si benefice organismului tau.  Foloseste-le pentru a aduce echilibrul  in corpul si, respectiv, si in viata ta. 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte