Cu cateva ore in urma, printr-o postare publicata pe Facebook, psihologul si scriitoarea Cristina Costov, le-a comunicat prietenilor virtuali despre noua schimbare din viata sa. 

 

Pentru unii, poate parea ireal, insa ea este una dintre persoanele care a demonstrat ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, reusesti: „La 36 de ani, inaltimea -175 cm, am 77 de kilograme. Ultima data am avut aceasta greutate in anul 2003." 

 

 

107kg-90kg-77kg

 

2014-2016-2019

 

 

 

 

Evident, aceasta fotografie, demna de toata admiratia, a fost insotita si de un mesaj mai detaliat din partea psihologului: „Startul a avut loc pe 4 ianuarie 2016. Tssss, candva am cantarit 115kg, in timpul ultimei sarcini, dar nu am poze de atunci, stiam cum arat! De la marimea 54, am ajuns la aproape 46. Imi place sa spun asa...

 

Mereu am avut atentia barbatilor, care n-a depins de greutatea pe care o aveam. Una dintre motivarile mele a fost: imi cumparam rochii cu 1, 2 marimi mai mici si doar asa am avut dorinta si zel!"

 

 

In aceeasi postare, scriitoarea a punctat si un alt amanunt interesant, despre planurile ei de viitor: „Cand voi ajunge la greutatea ideala – 68 -70kg, atunci o sa scriu o carte, cu drumul meu. Imi va fi usor sa o scriu, deoarece am multe poze, progres si mai ales – emotii, trairi si multa durere, dar si bucurie." 

 

 

 

 

Kilogramele in plus sunt una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta multe persoane. Se pare ca nici Cristina Costov nu a fost scutita de complexe, insa important e ca acum e fericita si mandra de ceea ce face si ce a realizat: „In anii cand am fost supraponderala, m-am ascuns de lume, de mine si ma regaseam doar in carti si filme... Acum am redescoperit lumea... Mi-am redescoperit corpul si feminitatea. Desi practic un sport mai putin feminin, ma simt femeie!" 

 

 

In doar cateva ore de la publicare, postarea a acumulat sute de aprecieri si multe comentarii de la fani: „Bravo Cristina! Esti un exemplu adevarat pentru multa lume!”, „Esti o luptatoare, mult SUCCES si numai bine in viata.”, „Ai fost, esti si vei ramane frumoasa, cu un suflet minunat”, „Model de vointa! Demna de admirat!”, „Acum esti mai frumoasa decat la alte varste. In ochii tai lumineaza fericirea.”, au fost cateva dintre mesajele internautilor.  

 

 

Amintim ca Cristina Costov este o scriitoare si un psiholog de succes in tara noastra, in ultimii doi ani, inregistrand performate frumoase si in lumea sportului. Aceasta a participat la numeroase competitii nationale si internationale de powerlifting, de unde mai mereu, a venit cu locuri de frunte.  

 

Recent, sportiva a fost invitata in India, Delhi, de catre Hulk Warriors, pentru a face parte din echipa lor de powerlifting. Si bineinteles, succesul i-a suras si de aceasta data, fiindca se poate lauda cu inca cateva noi victorii: „Am participat la 2 campionate de powerlifting, unul organizat in sala noua, deschisa cu succes, recent, unde am luat 2 medalii de aur si multe premii si onoruri. De asemenea, am participat la campionatul de powerlifting organizat in orasul Dehradun.” 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Perfecte