Candva prezenta la toate evenimentele cu fast de la Hollywood, in ultimii cativa ani Lara Flynn Boyle a evitat cat a putut lumina reflectoarelor. Actrita iese foarte rar din casa, dar si cand o face….ofera, din pacate, un spectacol al grotescului. Frumusete rara, fost iubita a lui Jack Nicholson a ajuns sa arate de nerecunoscut, dupa numeroase operatii estetice. Lara nu a recunoscut niciodata ca a apelat la chirurgia estetica, dar specialistii sunt de parere ca are multiple rinoplastii, fillere faciale, buze marite, lifting facial si lifting de sprancene.

 

 

 

Operatiile estetice nu sunt singura problema a actritei care dupa Twin Peaks nu a mai avut alte roluri notabile. In lipsa de joburi, macinata de povesti de dragoste care nu au dus nicaieri, se pare ca Lara ar fi ajuns alcoolica. In luna februarie a acestui an a fost surprinsa in timp ce bea dintr-o sticla de whiskey la volanul masinii sale.

 

 

 

Cand David Lynch a facut, in 2017, un remarke al serialului-cult Twin Peaks, actrita a fost una din putinii protagonisti neconvocati la filmari. Nu se stie de ce, dar se pare ca acest amanunt nu a ajutat foarte mult in lupta ei cu dependenta de alcool si operatii estetice.

 

 

 

Sursa foto: google.com

viva.ro