Daca ai ten mixt
Inainte de toate, trebuie sa-ti cureti foarte bine tenul si sa nu uiti de lotiunea tonica. Apoi trebuie sa cauti produse care sa fie hidratante, dar fara sa fie grase. Pentru noapte, inainte de crema, aplica un serum. Atunci cand pielea este deshidratata, poti sa iti aplici de doua ori pe saptamana o masca hidratanta.

 

Daca ai ten cuperozic
Atunci iarna este cel mai mare dusman al tau. Foloseste produse pe baza de cimbru si levantica, plante care iti calmeaza pielea si lupta impotriva rosetii. In orice caz, ti se potrivesc produsele pentru piele sensibila.

 

Cum sa-ti ingrijesti pielea din jurul ochilor
Pe timp de iarna, dermatologii recomanda sa folosesti un contur de ochi de doua ori pe zi - dimineata si seara. De ce? Pentru ca zona din jurul ochilor este foarte expusa si totodata sensibila.

 

Pentru ce machiaj sa optezi?

Pe timp de iarna, ai unda verde la fondul de ten. Foloseste unul hidratant si cu o textura cremoasa si nu opta nicidecum pentru unul pudra. Pentru buze, rujurile hidratante sunt chiar mai bune decat balsamurile de buze care, in principiu, nu fac altceva decat sa-ti creeze o dependenta.

Perfecte