Pasul 1. Demachiere si seara si dimineata, cu un lapte demachiant hidratant, pentru a indeparta machiajul, praful, excesul de sebum si transpiratia.

 

Pasul 2. Folosirea lotiunii tonice, care nu trebuie sa contina alcool. Rolul acesteia este de a finaliza procesul de curatare a tenului si de a reface pH-ul acestuia. 

 

Pasul 3. Inainte de aplicarea unei creme  cu rol hidratant, ideal ar fi sa aplicam un ser de fata , care are puterea de a patrunde in straturile profunde ale pielii, pana la nivel celular.

In timpul zilei recomand folosirea unei creme cu factor de protectie solara. Chiar daca radiatiile solare sunt mai putin intense, trebuie continuata folosirea ei.

 

Pasul 4. Saptamanal recomand o exfoliere foarte blanda cu o formula cat mai naturala, care nu distruge pH-ul pielii, pentru a indeparta celulele moarte si care pregateste tenul pentru o mai buna absorbtie a nutrientilor, fara a cauza iritatii.

Superhidratati organismul. Beti zilnic minim opt pahare de apa (mentine pielea hidratata si va ajuta la eliminarea toxinelor).

Perfecte