Bianca era la inceputul anilor 2000 o tanara ca oricare alta. Avea parul blond carliontat, o dantura imperfecta, multe alunite pe corp si vreo 25 de kilograme in plus decat in prezent.

 

 

Iata ca anii au trecut, iar ea a inceput transformarea fizica. Atunci cand a aparut mai des in lumina reflectoarelor, vedeta isi injectase foarte putin buzele si optase pentru o operatie de marire a bustului.

 

 

„Referitor la ochi…Sunt ochii mei sa stiti, nu sunt lentile de contact, nu am folosit niciodata. Nu am gene false la ora asta, desi mai folosesc, ca si extensiile. Nu am nasul operat. Nu mi-am scos coastele si daca vreti o sa fac o radiografie, ca sa va arat ca le am pe toate. La fund nu mi-am facut nimic. In buze nu imi mai pun acid hialuronic, pentru ca doctorul meu, Kasem, mi-a interzis", a marturisit Bianca Dragusanu, la Kanal D.

 

 

 

 

 

Blonda a facut bilantul, pe fiecare zona a corpului ei, cu interventiile estetice si pretul acestora, care ajungea la aproximativ 16.000 de euro. Iata care sunt acestea: extensii- 300 de euro, sprancene tatuate – 300 de euro, gene false – 30 de lei, marire de buze- 300 de euro, de doua ori, fatete dinti- 10.000 de euro, silicoane – 2.500 de euro, o singura data, alunite socase- 200 de euro, picioare, strict medical- aproximativ 2.000 de euro, fond de ten pentru picioare- 360 de euro. De atunci si pana acum, ea si-a operat si nasul, are si sani mai mari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

viva.ro