Numiti-l Efectul Celine (The Céline Effect). La fel ca in marina, culoarea kaki si costumele croite drept au devenit cartea de vizita a multor femeie, pe cand industria frumusetii imbratiseaza un look natural cu pometi accentuati, sprancene groase si un par dezordonat. Dar tendintele incep sa se schimbe – logomania e litera de lege in moda anului 2018. Revin printurile si culorile puternice. Iar culorile indraznete trebuie sa se poarte si in machiajul ochilor pentru toamna.

 

 

Continua sa se poarte eyelinerul negru, eyelinerul colorat si cat-eye, adesea exagerat. Si daca te plictisesti de contur negru, poti alege culori din toata gama de albastru, care e un must-have, indiferent de culoarea privirii. Si asta nu este valabil doar la farduri, ci si la grafisme cu eyeliner sau tus colorat. Adesea albastrul este mixat in mai multe tonuri, dar si cu alte culori, precum galbenul ori argintiul. Stilul colorat e definitoriu in tendintele in machiaj pentru toamna aceasta.

 

 

Desi soarele va incalzi tot mai putin, in toamna anului 2018 se vor purta multe tonuri tari, mai degraba solare. Adica mult  albastru, verde, roz, mov, oranj, galben intens. De asemenea, se poarta accentele de culoare, dar si tusele colorate, cat mai intens, de multe ori pe toata pleoapa. Asadar, machiajul ochilor pentru toamna este mai degraba colorat.

 

 

Machiajul ochilor pentru toamna este dominat de farduri colorate intens. Pigmentii sunt puternici si adesea neon. Iar unul dintre cele mai reprezentative stiluri in tendinte in machiaj pentru sezonul rece 2018 este folosirea fardului pudrat colorat, aplicat generos pe toata pleoapa, chiar pana sub sprancene, pe arcada, fara niciun alt accent, degrade sau contur. In rest, machiajul este nude, natural, doar pleoapa este colorata in culori puternice.

 

 

Sursa foto: Google.com

tabu