Tot mai seducatoare si mai indrazneata, tanara interpreta spune, cu fermitate, Adio in noul ei videoclip. Mesajul pare sa-i fie adresat unui iubit imaginar, pentru ca, spune ea, acum tot timpul i-l acorda muzicii.

 

 

 

„Videoclipul este o metafora in care am sperat si sper in continuare ca lumea sa se regaseasca. Nu face parte insa din viata mea, nu sunt intr-o relatie si nici nu am timp pentru asta. Sunt indragostita de muzica si intotdeauna am fost.”, spune Cleopatra.

 

 

 

In videoclip, aceasta poarta doua rochii scurte, una dintre ele cu un umar dezgolit. Desi tinutele sunt mult mai indraznete in comparatie cu aparitiile precedente, adolescenta spune ca in viata reala e mult mai rezervata la acest capitol. „Ii multumesc din suflet stilistei, asa m-a vazut intreaga echipa si asa am aparut in videoclip. Parintii mei au foarte mare incredere in mine, dar isi expun si ei parerile. Nu am avut niciodata discutii ca rochia e prea scurta sau ca machiajul e prea strident. Eu sunt constienta ca exista o limita oarecare la varsta mea.”


 

 

Cleopatra mai are insa o pasiune, si anume make-upul: „Chiar ma gandeam sa imi dezvolt hobby-ul. In curand vom deschide un studio creativ, unde vom putea face si poze si sa filmam ceva frumos si, de asemenea, cu scopul de a incepe o mini-cariera in make-up. Muzica ramane a fi totusi pe primul loc. Make-upul a aparut asa ca un hobby. De mica mi-a placut asta, mereu aveam cate vreun ruj la mine. Abia in parioada asta am inceput si eu sa inteleg cum se face asta profesional, am facut cursuri, mi-am cumparat produsele necesare si dintre cele mai bune. Mie imi place sa machiez, sa fiu machiata. De ce nu? Mi se pare ca e o placere pe care o au mai multe fete.”

 

 

 

 

 

Cleopatra Stratan a revenit cu melodia Te las cu inima in iunie, anul trecut dupa o pauza de 12 ani. Videoclipul a acumulat peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube. In preajma sarbatorilor de iarna, aceasta a lansat melodia Cozonac, in duet cu Edward Sanda.

 

 

 

Mai multe detalii urmareste in reportajul ce urmeaza:

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/ Cleopatra Stratan

Perfecte