In crearea look-ului perfect pentru Halloween, si cel mai mic detaliu trebuie luat in seama. O manichiura spectaculoasa iti poate scoate look-ul din anonimat, oricat de simplu ar fi acesta. Nici macar de Halloween nu sunt potrivite acele unghii extrem de lungi. Poti desena orice simbol al acestei sarbatori, poti incerca orice aplicatie si cele mai trasnite forme: iti poti lasa creativitatea sa zburde.

 

  

 

Daca nu vrei sa atragi atentia prea tare cu manichiura ta, te poti orienta spre o manichiura simpla uni, cu aplicatii discrete. Pentru a fi in ton cu sarbatoarea, alege culorile traditionale de Halloween: negru si portocaliu.


   

 

Insa daca iti doresti o manichiura intr-adevar spectaculoasa, apeleaza la modelele care se inspira din toate simbolurile acestei sarbatori. Unghiile de groaza, cu aspect vanat sau ranit sunt foarte in voga si vor atrage toate privirile fie ele admirative sau compatimitoare. Daca vrei sa explorezi latura artistica a manichiurii pentru Halloween, alege modele cu desene ale simbolurilor clasice: dovleci, cranii, zombie, mumii, lilieci sau panze de paianjen. Nu trebuie sa te temi ca manichiura ta va fi foarte incarcata: pentru look-ul de Halloween este permis. Asa ca daca iti doresti toate simbolurile intr-o singura manichiura, urmeaza-ti dorinta linistita.


         

 

 Sursa foto: google.com

glamour.ro