Care este acesta, va-ntrebati? Parul de sticla! Ce inseamna asta? Un bob perfect drept si absolut superb, 100% demn de a fi purtat si stilizat pentru a straluci intens.

 

Cine a introdus coafura?


Kim Kardashian a fost cea care a pornit noul trend cu un bob tuns perfect drept care avea un luciu asemanator ghetii. Coafura nu este insa usor de obtinut si intretinut, iar umiditatea reprezinta cel mai mare dusman al ei.

 

Desigur, niciuna dintre celebritatile care se bucura de aceasta noua tendinta populara mai ales pe Instagram, nu au parul natural atat de fin si lucios in viata de zi cu zi. Dimpotriva, aceasta coafura este rezultatul utilizarii foarte multor produse cosmetice.

 

 

Cum obtii coafura?


„Pentru mine obtinerea unui luciu intens a fost o parte importanta a look-ului creat”, a scris celebrul hairstylist, Chris Appleton la descrierea unei fotografii cu bobul de sticla al lui Kim.

 

Pentru a obtine rezultatul final, hairstylistului lui Kim a folosit intai de toate un spray pentru stralucire, dar si pentru a mentine electrizarea parului sub control, inainte de a incheia lookul prin adaugarea catorva picaturi dintr-un ser de stralucire de la jumatatea lungimii parului spre varfuri. Rezultatul: un par incredibil de neted si intens lucios.

 

Categoric, trendul nu se numara printre cele mai simple de recreat. Mai mult decat atat, intai de toate ar trebui sa iti asumi ca vei avea o tunsoare bob perfect dreapta. Luand insa in considerare faptul ca trendul este infloritor pe Instagram, ai putea sa iei cateva spray-uri de stralucire, o perie rotunda si sa incepi sa adopti un mod de stilizare mai lucioasa a parului.

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Perfecte