Mai este aproape o luna pana la cel mai asteptat eveniment al anului, nunta Printului Harry cu Meghan Markle. Toate detaliile sunt puse la punct, chiar si parfumul pe care il va purta Meghan Markle. Potrivit People, pentru ziua cea mare faimoasa parfumerie Floris London a creat deja un parfum special pentru Meghan.

 

 

 

Aceasta parfumerie este singura care are mandat regal. Din nefericire, nu vei putea cumpara acest parfum, insa stim deja ce esente au fost folosite. Parfumul a fost inspirat de Beramotto di Positano, un parfum care miroase a pergamut, flori de portocal si ceai verde. Floris London este furnizor oficial al Casei Regale de aproape doua decenii. Brandul a creat produse pentru Regina Victoria si, in prezent, ii daruieste in fiecare an un nou parfum Reginei, de ziua acesteia. Tot Floris London a creat si parfumul pentru nunta Printului William cu Kate Middleton, numit chiar „Wedding Bouquet”.

 

 

 

Stim deja ca Meghan Markle iubeste parfumurile, ea dezvaluind in trecut ca nu paraseste niciodata locuinta fara a-si aplica parfum. Printre preferatele ei se numara Cote d’Azur Eau de Parfum, Oribe si Wood Sage & Sea Salt, Jo Malone.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro