Vin sarbatorile si trebuie sa aratam din ce in ce mai bine in aceasta perioada. Aici intervine si ajutorul medicului estetician care are rolul de a corecta sau imbunatati anumite parti ale fetei si corpului pe care dorim sa le scoatem in evidenta.  
Care sunt cele mai cautate artificii de infrumusetare pentru sarbatorile de iarna? In ceea ce priveste tratamentele estetice avem 2 categorii de pacienti: cei care vor rezultate rapide pentru ca au un eveniment important si cei care vor sa arate impecabil in fotografiile din vacantele lor exotice.

Prima categorie de pacienti asteapta rezultate spectaculoase, neavand prea mult timp la dispozitie si apeleaza la proceduri minim-invazive, care nu necesita timp de recuperare si care ofera rezultate rapide. Acestea sunt: estomparea ridurilor de expresie cu toxina botulinica; augmentarea pometilor cu acid hialuronic/ cristale de calciu sau conturarea si augmentarea buzelor cu acid hialuronic. Pacientii din a doua categorie apeleaza la interventii estetice chirurgicale, care necesita insa un timp de recuperare indelungat. Interventia de augmentare mamara este foarte solicitata in perioada rece, intrucat femeile au la dispozitie mai mult timp de recuperare pentru a arata bine in sezonul cald.
Barbatii apeleaza in schimb la blefaroplastie superioara, fiind considerata o interventie de intinerire, pentru a elimina excesul de tesut adipos din zona respectiva si pentru a conferi luminozitate privirii.
Care sunt cele mai des intalnite defecte estetice pe care pacientele doresc sa le corecteze? Prin ce proceduri?Este prea mult spus “defecte estetice”. Cred ca fiecare pacienta care calca pragul clinicii vine sa-si rezolve anumite nemultumiri sau sa amelioreze cumva trecerea timpului. Cele mai multe paciente vor un aspect al fetei mai fresh si opteaza pentru corectarea micilor asimetrii prin injectari cu acid hialuronic, vor sa aiba buzele mai mari si mai atragatoare, vor sa scape de ridurile de expresie vizibile, de cearcane si santurile nazolabiale sau vor sa confere mai mult volum pometilor.

Pentru toate aceste “mici defecte”, le propunem solutii personalizate cum ar fi: augmentarea si modelarea buzelor cu acid hialuronic; augmentarea pometilor cu grasime proprie sau cristale de calciu; tratarea santurilor nazolabiale adanci cu ajutorul substantelor de umplere; estomparea ridurilor de expresie cu toxina botulinica; umplerea cearcanelor cu acid hialuronic/ grasime proprie. O alta solutie propusa este peeling-ul chimic. Acesta este un tratament care dureaza circa 30 de minute, cu rezultate spectaculoase. Practic, poti intoarce timpul inapoi cu 20 de ani, iar petele, ridurile si cicatricile dispar si rezultatele se mentin pe termen lung.

 

 

Ce este nou in materie de tratamente de beauty?


Cand vorbim de chirurgia si medicina estetica nu vorbim neaparat de noutati si proceduri inovatoare ce promit rezultate miraculoase, ci mai degraba trebuie sa tinem cont de trendurile actuale, care implica tratamente ce au la baza substante naturale provenite din propriul organism.
Tocmai din acest motiv noi recomandam tratamentele cu grasime proprie, celule stem si plachete sanguine din propriul sange. Lipofiling/ augmentarea pometilor si umplerea cearcanelor utilizeaza ca substanta de umplere grasime proprie recoltata din alta zona a corpului, prelucrata printr-o tehnica speciala. Este o procedura simpla care se realizeaza sub anestezie locala, timpul de recuperare fiind foare scurt. Avantajul major al acestui tratament este dat de faptul ca foloseste o substanta 100% naturala a propriului corp. Avem acum multi pacienti ce doresc ca augmentarea sanilor si a feselor sa fie facuta tot cu grasime proprie.

Din categoria tratamentelor de rejuvenare, hidratare, elasticitate si luminozitate a pielii recomand in primul rand tratament anti-aging “Bio-Lifting’’, care este patentat de catre mine si care se face doar la clinica mea. Efectul acestuia este o rejuvenare faciala completa, estomparea ridurilor si atenuarea vizibila a cearcanelor. Se bazeaza pe injectarea unui gel obtinut din celule active recoltate chiar din sangele pacientului. Efectul de lifting este imediat.

Tot in aceasta categorie recomand si Terapia Dracula, o solutie optima pentru rejuvenarea in profunzime a tenului. Procedura consta in recoltarea unei cantitati de sange, din care se retine un ser bogat in plachete si factori de crestere. Serul este imbogatit cu vitamine si aminoacizi si pregatit pentru reinjectare la nivelul fetei, al decolteului si al mainilor. Gelul ajuta la rejuvenarea, fermitatea, elasticitatea pielii.  O ultima mentiune este mezoterapia fractionala, un tratament simplu si eficient cu Dermapen, pentru reintinerirea si fermitatea pielii, minimizarea porilor si luminozitatea tenului. 

 

 

 

De la ce preturi pornesc aceste proceduri?


Preturile pentru procedurile de infrumusetare sunt variate, in functie de tratamentul ales. Mezoterapie fractionala – 100 euro fata; fata, gat si decolteu– 120 euro. Terapia Dracula costa 400 euro; un Bio-Lifting se ridica la 600 euro. Augmentarea pometilor cu grasime proprie costa 950 euro, iar umplerea cearcanelor cu grasime proprie – 950 euro.

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte