Acest eveniment a devenit traditional dupa elaborarea si lansarea unei noi linii cosmetice – „VIORICA GRAPES”. Anul acesta, frunzele au fost culese de pe podgoriile „Cricova” care este cel mai mare producator de vinuri din Moldova. Viile „Cricova” ocupa peste 700 de hectare, ceea ce reprezinta o baza impunatoare de materii prime atit pentru vinuri, cit si pentru cosmeticele naturale, create de „Viorica-Cosmetic”.

 

 

 

 

 

 

 

„Viorica-Cosmetic” a facut un progres in domeniul cosmetologiei, combinind traditiile poporului moldovenesc cu cele mai avansate tehnologii. Seria de produse „GRAPES VIORICA”  a fost creata pe baza extractului din frunze de vita-de-vie si uleiului din seminte de struguri.

 

 

 

 

 

Aceasta gama de produse este bogata in magneziu si calciu, contine acizi de fructe care ajuta pielea sa produca colagen, oferind un efect de lifting, protectie antioxidanta si prevenind procesul de imbatrinire a pielii si caderea parului.

 

Este de mentionat faptul ca produsele cosmeticele „Viorica-Cosmetic” se bazeaza pe tot ceea ce ofera natura - de la uleiurile vegetale pina la ingredientele active oferite de fructe, flori, radacinile plantelor etc. Si deoarece toate produsele Viorica Cosmetic se bazeaza pe ingrediente naturale, Compania se implica atit in cultivarea, cit si in recoltarea ingredientelor pentru producerea extractelor pe propriile utilaje. Un ciclu complet de productie a cosmeticelor garanteaza calitatea inalta si inofensivitatea pentru organismul uman.

 

In prezent, cea mai mare fabrica de produse cosmetice din tara are propria ferma ecologica „VIO-Park”. In acest an, Compania a inceput sa cultive in aceasta zona si materii prime pentru crearea produselor cosmetice - musetel si levantica.

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte