Catalina a fost deacord sa ne raspunda la cateva intrebari, dar si sa ne impartaseasca secrete de frumusete. Te-ai intrebat vreodata cum si-ar dori iubitul tau sa te vada machiata?. Make-up artistul are un raspuns la aceasta intrebare, iar daca nu stiai ce farduri sa folosesti in aceasta vara afli din interviul ce urmeaza.

 

Ce facem gresit si machiajul nostru este distrus doar dupa cateva ore?

- Una din cele mai frecvente greseli in machiaj este utilizarea produselor cosmetice in exces. Fondul de ten, pudra, rimelul,etc....toate aceste produse aplicate in straturi "darnice" incarca tenul, mai ales in perioada calda a anului  si ii redau un aspect nenatural chiar ciudat.


 

Care sunt culori de fard potrivite pentru vara?

 - Vara optez pentru machiaje mai indraznete, culori mai aprinse. Eu ador nuantele de roz. De fapt sunt o amatoare a machiajelor care sunt observate de departe, important sa fie executate corect.


 

Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac moldovencele atunci cand se machiaza? 

- Moldovencele sunt innebunite dupa genele enorme, si daca nu reusesc sa isi faca extensie, aplica rimel pina se lipesc genele una de alta.


Esti adepta machiajului natural, sau preferi ceva mai strident? 

- Probabil fac parte din categoria de mijloc. Nu imi plac machiajele foarte stridente, doar daca nu sunt pentru un concurs sau un defileu de moda si nici nu sunt adepta machiajelor naturale. Desigur ca intotdeauna intreb si ascult dorintele clientei. Cel mai important este clienta sa ramina multumita! 

Cum crezi ca prefera barbatii sa ne machiem?

- Cred ca totusi barbatilor le place sa fim cit mai naturale! O linie de tus perfecta nu cred ca poate fi trecuta cu vederea. Dar cine sa ii mai inteleaga pe barbati?


Care sunt principalele tendinte ale acestui an, in materie de make up?

 - Anul acesta in voga sunt nuantele intense de ruj, highlighter-ul, fardurile stralucitoare, texturile usoare. Dar totusi, cu gusturile omului nu te pui. 

Iti este usor sa o machiezi pe mama ta, este pretentiosa?

 - Mama a fost cel mai fidel model in perioada cursurilor, iar acum este cel mai fidel client. Este o fire calma, nepretentioasa si intotdeauna e o placere sa o machiez! 

Daca doriti sa vedeti mai multe poze cu lucrarile realizate de Catalina intrati pe pagina sa de facebook Kataleya Make up


Sursa foto: facebook.com/Kataleya Make up.PRO TV