La dineul oficial de la Palatul Elyseé, organizat special pentru presedintele Coreei de sud si sotia sa, Brigitte Macron a avut o aparitie neasteptata. A renuntat la rochiile scurte ce ii puneau picioarele tonifiate in evidenta, dar si la celebrul bob, in detrimentul unei tinute elegante. Aceasta a aparut la bratul sotului ei intr-o rochie lunga, bleumarin, cu crapaturi largi pe ambele picioare, semnata de designerul Nicolas Ghesquière de la Louis Vuitton.

 

 

Atentia tuturor s-a indreptat insa catre cofura ei, diferita de celebrul bob cu care ne-a obisnuit. De data aceasta, Brigitte Macron si-a strans parul intr-un coc ce i-a pus in valoare bretonul si i-a dat un aer mult mai tineresc. Fanii cuplului prezidential si-au dat imediat cu parerea, precizand ca o prinde foarte bine noua coafura si chiar o intinereste cu 10-20 de ani.

 

 

Prima Doamna a Frantei este intotdeauna foarte atenta cu podoaba capilara. De ani de zile, parul ei are aceeasi lungime, o lungime ideala pentru a-i incadra perfect fata, creand senzatia unui efect de lifting. Bretonul are lungimea perfecta pentru a pune in valoare tunsoarea bob. Fie ca este lasat pe frunte, fie ca este pieptanat in parti, bretonul reuseste sa camufleze intr-o buna masura efectele trecerii timpului.

 

 

Sursa foto: google.com 

clickpentrufemei.ro