Love Your Red Hair Day, asa au numit-o americanii, vine ca inca un motiv in plus de a le reaminti celor roscati ca ei sunt minunati si ca prin ei soarele zambeste.

 

 

 

Cu aceasta ocazie, iti propunem un top 7 al vedetelor de la noi, care fie au imblanzit nuanta roscata acum, fie au cochetat cu ea in trecut si s-au facut remarcabile

 

 

1. Nelly Ciobanu


Nelly Ciobanu poate fi usor asociata cu o zeita a Olimpului muzical autohton. Buclele sale de foc au facut ravagii candva. Motiv pentru care, probabil, cantareata opteaza acum pentru un blond cald si  linistit.


 

 

 

 

2.Aliona Moon


Buclele jucause ale Alionei Moon sunt pur si simplu irezistibile. Gratie lor, cantareata are mereu un aer fresh si emana o energie debordanta.


 

 

3. Natalia Barbu


Natalia Barbu este tipul de femeie care-si poate permite orice culoare de par.  Desi acum o vedem tot mai des abordand gama satenului, anume culoarea roscata este cea care a consacrat-o pe interpreta.

  

4. Irina Negara


Irina Negara pe langa parul sau neobisnuit de frumos are si niste ochi hipnotizanti. E de la sine inteles ca Adrian Ursu n-a avut nicio sansa de rezistenta.

  

5. Katea Gramma


Parul  de un roscat calm al Katiei, precum si fizicul sau atipic, o plaseaza printre cele mai de succes modele din Moldova.

  

6. Nicoleta Gavrilita


Nicoleta Gavrilita pare o strengarita, iar nuanta parului de un roscat ghidus i-a venit ca o manusa.

  

7. Zinaida Julea


Zinaida Julea vine sa incoroneze intregul alai de roscate. Regina muzicii populare moldovenesti pare sa se fi regasit total in aceasta nuanta, pentru ca ani la rand i-a fost devotata. Este aproape imposibil de imaginat pe cantareata cu o alta nuanta de par.


 


Sursa foto: Facebook.com, Google.com, Instagram.comPerfecte