Arome BIO a descoperit cele mai tari produse cosmetice, vegane, care va garanteaza un machiaj luminos fara consecinte neplacute. Au la baza catina, rodia, goji, uleiul de zmeura si garanteaza o piele de ciocolata, care va starni admiratia tuturor.

 

 

Proiectul Arome BIO s-a nascut din dorinta de a aduce pe piata Moldovei produse naturale, certificate BIO, pentru ca si populatia noastra sa aiba acces la produse naturale de inalta calitate! De aceea, alege cu atentie producatori de incredere din Germania, Franta, Italia si alte tari din Occident. Inainte de a alege un producator se verifica ingredientele folosite si experienta consumatorilor. 

 

 

 

Eco Cosmetics iti propune si Gama Baby&Kids BIO de ingrijire, igiena si protectie solara impotriva razelor UVA, UVB si UVC. Produsele cu protectie solara vor proteja micutii vostri chiar si in apa! Poti fi folosite atat pentru corp, cat si pentru fata.  

 

 

Formula lor blanda si 100% vegana, protejeaza si hraneste pielea lor delicata. Uleiurile bio de rodie, masline si nuci de Macadamia hidrateaza intens, iar extractul de catina si luminita protejeaza pielea foarte sensibila.

 

 

 Fugi imediat sa-ti procure cele mai tari produse. Magazinul se afla pe strada Lev Tolstoi 24/1.

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

perfecte.md