Dupa ce la inceputul anului a declarat ca s-a hotarat sa renunte la obsesia operatiilor estetice, Rodrigo Alves, brazilianul devenit celebru pentru dorinta sa de a arata precum iubitul papusii Barbie, Ken, a facut o noua interventie. Aflat in Rusia zilele acestea, "Human Ken", asa cum este supranumit, a facut un nou lifting facial, sarbatorind momentul cu sampanie in club, imediat dupa realizarea procedurii.  

 

 

La cei 35 de ani ai sai, Rodrigo Alves are circa 62 de operatii estetice, in care a investit de-a lungul timpului aproape 900 000 de dolari. Acesta a trecut prin numeroase proceduri extrem de dureroase, precum indepartarea a patru coaste pentru a avea o talie subtire, implant fesier, implant de pectoral, zece interventii la nas si multe altele. De altfel, brazilianul care a inceput seria operatiilor la varsta de 17 ani a fost la un pas de moarte acum doi ani cand, in urma celui de-al saselea retus al nasului, s-a ales cu o infectie periculoasa. Corpul sau a respins "noul" nas, astfel incat zona a inceput sa se necrozeze. De atunci, Alves nu mai respira pe nas, ci doar pe gura. 

 

 

La insistentele familiei, brazilianul stabilit in Spania a mers la psiholog acum cativa ani, concluzia specialistului fiind ca tanarul sufera de Body Dysmorphic Disorder, o conditie ce deformeaza perceptia asuara propriului corp.  

 

 

"Lumea crede ca sunt nebun. Nu sunt! Pur si simplu m-am nascut in corpul gresit. (…) Cand ma uit in oglinda, nu vad ce vad restul oamenilor, eu observ doar defecte ce trebuie corectate neaparat. imi ia secole sa ies din casa dimineata, fiindca am de corectat o groaza.", a declarat Human Ken, la un moment dat, adaugand ca nu respinge ideea ca, la 50 de ani, sa urmeze exemplul lui Caitlin Jenner si sa isi schimbe sexul.  

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com


viva.ro