De cand s-a tuns, se pare ca Andreea Marin a ramas fana tunsorii clasice bob, dar nu se teme deloc sa treaca prin saloanele de infrumusetare pentru a experimenta lucruri noi.

 

 

  

 

 

Daca de-a lungul timpului a experimentat diverse look-uri si stiluri vestimentare, de aceasta data vedeta si-a surprins fanii cu o imagine in care apare cu parul lung.

 

 

 

 

"Stiu ca va e dor de parul lung, si mie uneori, desi e tare practica tunsoarea mea scurta. :) parul creste, la nevoie, intr-o singura zi!", a scris Andreea in descrierea imaginii realizate intr-un salon de infrumusetare unde a optat pentru o peruca.

 

 

  

 

 

Andreea Marin a postat pe contul ei de Facebook un colaj de poze in care apare cu parul lung, iar fanii au fost foarte incantati de alegere.

 

 

  

 

 

Vedeta TV a cunoscut in repetate randuri dezamagirea in dragoste, insa asta n-a facut-o sa renunte sa mai creada in povesti frumoase. Zilele trecute a fost surprinsa in compania unui barbat, care pare sa-i fi cucerit inima. Tanarul are 32 de ani si este consul al Ambasadei Romaniei la Tripoli, insa pentru moment a fost relocat in Tunisia. 

 

 

 

 

 

Sursa foto: facebook.com/AndreeaMarinOfficial

protv.ro