Nu e nevoie deloc de investitii mari, ci de un drum pana la magazinele care vand ingrediente naturale (sau o comanda online) si un tub mai vechi de mascara.

 

 

Spala foarte bine atat tubul cat si periuta rimelului vechi, trebuie sa fie perfect curate. Nu vrei sa faci vreo infectie la ochi. Apoi, pentru a nu gresi cantitatile si a realiza bine amestecul magic, intai foloseste-te de un bol mic de sticla. Solutia finala este compusa din 50% vitamina E sub forma de ulei, 25% ulei de ricin si 25% gel de aloe vera cu puritate 100%. Mixeaza aceste cantitati in bol, apoi cu ajutorul unei seringi umple tubul gol de mascara. Aplica produsul rezultat in fiecare seara, pe genele si sprancenele demachiate.

 

 

In general aceste trei produse sunt recomandate pentru folosirea individuala (alaturi de alte solutii naturale precum uleiul de jojoba, de cocos, de argan etc.), insa puterea lor de reparare si regenerare este mult sporita daca sunt folosite impreuna. De ce? Pentru ca vitamina E sporeste cresterea genelor si a sprancenelor, aloe vera face firul mai viguros, iar uleiul de ricin cu rol antiinflamator imbunatateste circulatia sangelui si astfel cresterea genelor.

 

 

Sursa foto: Google.com

viva.ro