Se pare ca Alexandru a decis ca este timpul sa schimbe ceva. Acesta nu doar ca si-a facut o tunsoare, ci si-a schimbat si nuanta parului. "Niciodata nu mi-a fost frica de schimbari.", multumit probabil de rezultatul obtinut acesta si-a aratat noua coafura, care a fost pe placul prietenilor virtuali.

 

 

 

 

 

 

Cu siguranta a fost influentat de frumoasa sa sotie, care a avut toate culorile curcubeului in par. Ramane sa vedem daca Alex va avea acelasi curaj ca Olga!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima si ultima poza cu noi toti din vacanta noastra...Deci e clar cit timp liber am avut, da? 😂😂😂 O sa incep de la inceput. Am locuit noi intr-un loc de vis (link mai jos), unde nu este retea si internet, deci e clar de ce am disparut de peste tot :) Dar asta nu a fost deloc un neajuns, dar invers! Am comunicat atit de mult cit nu am mai facut-o in ultimii ani. Drumul spre destinatie, personal pentru mine a fost tare greu. Am mers noaptea, baietii erau tare nelinistiti iar Vladut a adormit pe la 4 dimineata dupa o isterie de doua ore, tot la mine in brate...asa si am ajuns! Aceste citeva zile au fost pline de galagie, dar nici asta nu e rau. Am reusit sa ne jucam, sa invatam lucruri noi, sa ne plimbam cu sania, sa mincam gustos dar si sa plingem. Adevarul este ca copiii sunt odihniti iar noi nu am reusit sa intelegem mai nimic. Asa ca concluzia cea mai importantă din calatoria noastra, este ca nu mai mergem cu ei trei singuri! Luam neaparat bona sau buneii, sau pe cineva apropiat ca ajutor, ca altfel e taaare greu! Si nu ma plîng pe greutăţi, pur si simplu spun lucrurilor pe nume. Cam asta am vrut sa va spun! ❤️💋😊 Link catre cabana: http://cabanajasmin.ro

A post shared by Olga Manciu (@olga_manciu) on Feb 4, 2018 at 12:28pm PST

 

Sursa foto: instagram.com/AlexMan,OlgaManciu

Perfecte