Fii foarte diligenta in legatura cu rutina ta de ingrijire. Incerca sa incluzi in rutina ta zilnica produse care contin peptide, care stimuleaza productia de colagen si previn aparitia liniilor fine. Este momentul sa incepi sa folosesti si crema pentru ochi. Pielea din jurul ochilor este cea mai subtire si are un continut scazut de uleiuri, si, din acest motiv, ridurile apar mai devreme in aceasta zona. Ingrediente precum cofeina si acidul nicotinic reduc vizibil cercanele, umflaturile, liniile fine si chiar si ridurile accentuate.

 


Fii atenta la machiajul pe care il porti in fiecare zi. Fondul de ten foarte puternic, alaturi de celelalte produse care incarca inutil tenul, se pot stabili in ridurile din jurul ochilor si gurii, accentuand orice linie. Inlocuieste produsele tip pudra cu cremele hidratante colorante, si opteaza pentru formule tip crema, care pot asigura acoperirea de care ai nevoie, fara sa iti usuce sau ingreuneze tenul.

 


Foloseste foarte multa protectie solara. Cremele cu protectie solara apara tenul de razele UV, care sunt cele mai nocive pentru piele. Ele sunt factorii principali care cauzeaza decolorarea tenului si cancerul de piele. Asigura-te ca aplici o crema cu SPF 50 impotriva razelor UVA si UVB, cel putin din ora in ora, daca faci plaja sau iti expui tenul la soare, cu orice alta ocazie.

 

 

Pacaleste schimbarile care au loc la nivelul paruluischimbarile hormonale, in special cel din timpul menopauzei, pot face firul de par sa fie mult mai subtire si mai fragil. Foloseste sampon hidratant si balsam cate ajuta la descurcarea mai usoara a parului, facandu-l, totodata, mai puternic si mai matasos. In completare, poti folosi suplimente precum biotina, care ajuta la mentinerea firului de par intreg si sanatos.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Elle