Este clar ca in aceasta zi vrei sa-ti impresionezi partenerul cu un look special. Natural, romantic sau seducator, machiajul este un detaliu extrem de important, care poate spune multe lucruri despre tine, mai ales ca poate fi adaptat in functie de programul pe care l-ati creat de Valentine's Day.

 

 

 

1. Perfect nude

De Valentine's Day, iubitul te-a surprins cu o excursie intr-o romantica? Ai in fata cateva zile de vizitat, shopping, fotografii si alte distractii de cuplu. Un machiaj minimalist, cat mai natural, este tot ce-ti trebuie.

Machiajul natural necesita aplicarea unui fond de ten ultra-lejer si luminos. Pentru un efect cat mai natural, aplica fondul de ten chiar cu degetul, nu cu buretelul sau pensula care ofera un strat mult mai gros.

Dupa ai scos in evidenta forma pometilor, foloseste restul de fard ramas pe pamatuf pentru a defini pliul pleoapei. Acest gest, la care make-up artistii apeleaza uneori, confera putina culoare si personalitate privirii. Un mascara cat mai natural, cu efect de alungire, va completa efectul.

Luciul de buze poate fi inlocuit cu un stick care va impiedica buzele sa se usuce si sa se exfolieze din pricina temperaturilor scazute.

 

 

2. Clasic sic

Ti-a pregatit o cina romantica in oras? Este clar! Ai nevoie de un machiaj sofisticat.

Desigur, cea mai mare provocare este aspectul pleoapelor. Nu trebuie sa fie nici prea modest incant sa treaca neobservat, nici prea incarcat si nepotrivit ocaziei. O reteta clasica este machiajul halou. Acest tip de machiaj necesita pensule de machiaj care te vor ajuta sa obtii acel aspect difuz al culorilor. 

Cu o pensula de farduri mai lata, aplica pe toata pleoapa mobila un fard auriu. Accentueaza coltul extern al pleoapei si pliul pleoapei, cu un fard mat si inchis. Poate fi maro sau chiar negru. Amesteca culoarea inchisa cu ajutorul unei pensule de machiaj blender. Este mai lunga si parul este tuns intr-o forma cilindrica.

Miscarea de estompare a fardurilor se executa circular, de-a lungul liniei definite, cu un fard inchis. Ai estompat bine cele doua nuante de farduri atunci cand nu se mai vede nicio linie clara de demarcatie intre culorile folosite.

 

 

3. Pop-Rock

Iubitul te-a surprins cu doua bilete la un concert si o invitatie in club? In acest caz un look rock este cel mai indicat. Lumina crepusculara necesita un machiaj cat mai intens care sa-ti accentueze privirea.

Cea mai simpla tehnica de realizare a unui machiaj smokey este cu ajutorul dermatografului negru. Ai nevoie de un creion contur de ochi cu o mina cat mai moale.

Contureaza si coloreaza cu negru, pleoapa mobila pana la jumatate. Estompeaza baza de culoare, mai intai liniar, de-a lungul pleoapei, apoi ascendent inspre arcada. Poti executa aceasta miscare cu o pensula de machiaj mai ingusta sau chiar cu aplicatorul de farduri.

La final, dupa ce negrul s-a transformat intr-un degrade de gri inchis, finiseaza machiajul aplicand si apoi estompand un fard negru mat.

 

 

Sursa foto: google.com

one.ro