De fapt, la cat de popular este produsul natural pe care il foloseste Gigi Hadid pentru parul sau de supermodel, este foarte posibil ca acesta sa existe deja in casa ta! Unul dintre supermodelele momentului, Gigi Hadid (sigur o cunosti, nu-i asa?), a dezvaluit, pentru revista W, care este secretul parului sau frumos si sanatos.

 

 

 

 

 


Cand am timp liber, imi aplic ulei de cocos in par, il strang intr-un coc si nu il spal. Poti sa faci dus, bineinteles. Insa pastreaza-ti parul intr-un coc pentru trei zile, pastreaza uleiul de cocos in el si tine-l strans.”, a explicat Gigi Hadid. Supermodelul a continuat cu rutina sa de ingrijire a parului: „la final il speli – iti dai cu sampon, apoi clatesti, apoi sampon din nou, pentru ca daca iti dai cu apa inainte, samponul nu mai patrunde in par si acesta va fi tot uleios.

 

 

 

 

Nu putem sa credem ca acesta este singurul secret de frumusete al lui Gigi Hadid in ceea ce priveste suvitele ei lungi si blonde, insa se pare ca functioneaza de minune! Uleiul de cocos poate fi gasit, asa cum ziceam, in farmacii sau la magazinele plafar si, in functie de cantitate, nu ar trebui sa coste mai mult de 30 de lei.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro