Adelina Pestritu vorbeste rar despre interventiile estetice pe care le are, dar de data aceasta a facut o exceptie. Nu s-a temut niciodata de schimbari, fie ca a fost vorba despre lookuri noi sau… interventii estetice! Multi au considerat ca nu are nevoie de bisturie, dar iata ca Adelina Pestritu a trecut pragul cabinetului medicului estetician pentru doua operatii, care au reusit sa-i sporeasca increderea in sine.

 

 

Vedeta si-a facut o interventie la nivelul nasului, in urma cu sase ani, dar si un implant de silicon, atunci cand a considerat ca bustul ei si-a pierdut din fermitate, in urma faptului ca slabise destul de mult: "Da. Am recurs de 2 ori la chirurgia estetica si n-o sa ma feresc s-o fac de cate ori o sa simt ca am nevoie. Nu pot spune ca s-a schimbat ceva in cariera mea de cand m-am operat, insa aceste retusuri pe care am decis sa le fac m-au facut sa ma simt bine in pielea mea. Starea de confort pe care mi-au oferit-o m-a ajutat de cele mai multe ori sa dau tot ce e mai bun in viata profesionala. Pentru mine ca femeie inseamna mult sa am incredere in mine si sa ma simt bine si frumoasa, iar daca tine de mine acest lucru, voi face tot ce imi sta in putinta.”, a declarat Adelina, pentru VIVA.

  

 

Multi s-ar gandi ca schimbarile pe care le-a facut, de ordin fizic sau estetic, au avut legatura cu starea ei emotionala. Nud e alta, dar pana si Coco Chanel spunea ca, atunci cand o femeie vrea sa faca o schimbare, incepe cu parul. Adelina ne-a lamurit, de indata: "Cred foarte mult in aceasta terapie si am aplicat-o de cateva ori, insa cele mai importante schimbari de ordin fizic sau estetic au survenit in perioade frumoase ale vietii mele, atunci cand imi doream sa ma reinventez. Si fie vorba intre noi, eu imi doresc sa fac treaba asta la doua luni. Imi place sa ma redescopar, sa nu am timp sa ma plictisesc de lookul meu. De multe ori mi s-a apus ca sunt o fire cameleonica si asta imi permite sa fac aceste incercari  care pentru unii ar putea parea exagerate. Imi place sa risc si sa am rezultate uimitoare, tocmai din cauza asta pentru mine schimbarea inseamna ceva mai mult decat a-ti taia varfurile sau a purta tocuri in loc de pantofi sport. In cazul meu se intampla dupa principiul: “Totul sau nimic"!”.

 

 

Sursa foto: Google.com

Viva.ro