Este usor sa pierzi lucrurile din vedere si sa le lasi pe ultima suta de metri, insa cu aceste sapte tratamente nu trebuie sa risti. Ai fost atat de ocupata sa pui la punct fiecare detaliu al nuntii tale, inca este usor sa iti spui ca programarile tale la salon mai pot astepta.

 

1. O noua culoare de par. Cand sa o faci? Cu 6 luni inainte.

Daca te bate de ceva timp gandul sa iti faci o schimbare drastica la par, atunci cel mai sigur este sa mergi cu mult timp inainte de nunta pentru a o incerca sipentru a avea timp, daca nu iti place, sa o schimbi. Daca este vorba despre un simplu retus, atunci cu o saptamana inainte este de ajuns.

 

2. Peeling chimic. Cand sa o faci? Cu cel putin 3 saptamani inainte.

Acest tratament pentru un ten mai luminos este cu siguranta de evitat inaintea oricarui eveniment, cu atat mai mult inaintea nuntii tale. Motivul principal este ca iti lasa pielea rosie pentru trei zile, iar asta este ceva ce nu poti acoperi usor cu make-up.

 

 

3. Microdermabraziune. Cand sa o faci? Cu cel putin 2 saptamani inainte.

Similara peelingului chimic, pielea poate avea reactii destul de puternice, asa ca daca nu ai mai avut acest tratament inainte incearca sa il faci chiar cu trei saptamani inainte de ziua nuntii.

 

4. Microblading. Cand sa o faci? Cu cel putin 3 luni inainte.

Acesta tehnica pentru sprancene semipermenente ofera rezultate uimitoare, dar, avand in vedere ca rezista aproximativ un an, cel mai bine este sa cauti pe cineva care chiar se pricepe. Microblading insemna, practic, tatuarea unor mici firisoare de par si este normal ca pentru 48 de ore de la interventie sa apara iritatii si umflaturi. Mai mult, efectul este mult mai dramatic la inceput si abia dupa o saptamana sprancenele o sa capete un aspect mai natural.

 

 

5. Tratament de curatare. Cand sa o faci? Cu cel putin 2 saptamani inainte.

Este normal ca dupa tot stresul cu pregatirile sa vrei sa te relaxezi cu un tratament, dar sa iti faci o curatare nu este cea mai buna idee. Extractiile iti vor irita pielea si vor lasa anumite zone inflamate, asa ca nu incerca sa faci asta in apropierea evenimentului.

 

6. Botox. Cand sa o faci? Cu 5-6 saptamani inainte.

Rezultatele acestor injectii care te pot intineri apar dupa aproximativ 3 saptamani, asa ca daca doresti sa faci aceasta interventie pentru nunta, cel mai bine este sa te gandesti din timp. Daca este prima oara cand apelezi la botox, atunci se recomanda de la 6 luni pana la un an inaintea acestui eveniment.

 

 

7. Dermaplaning. Cand sa o faci? Cu o saptamana inainte.

Persoanele care au incercat asta promit ca iti va schimba viata. Folosind o lama subtire, sunt indepartate celulele moarte, dar si puful de fata, tenul fiind astfel exfoliat si luminos. Chiar daca de obicei acest tratament nu are efecte puternice, cel mai bine este sa ii acorzi tenului o saptamana pentru a-si reveni complet.

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro