Imaginatia trebuie insa pusa la contributie si vara in materie de hairstyling. De aceea, iti oferim in continuare cateva coafuri pe care le vei adora:


Coafura cu esarfa

 


Adaugarea unei esarfe la coafura ta poate fi un accesoriu foarte cool vara. Chiar daca parul tau nu e intr-unul dintre momentele sale cele mai bune, esarfa te salveaza. Poti folosi esarfa indiferent de lungimea parului.

 

Coronita impletita

 


Daca ai nevoie de o coafura eleganta, atunci recomandat este sa iti impletesti doua suvite laterale pe care sa le unesti la spate cu agrafe, obtinand astfel o coronita boho-chic perfecta pentru toate ocaziile, de la petreceri de nunta, la festivaluri de muzica.

 

Semi-coc

 


Daca nu vrei sa iti prinzi tot parul intr-un coc, atunci la fel ca in cazul coronitei, prinde doua suvite laterale, rasuceste-le spre interior, apoi prinde-le la spate intr-un mini-coc. Lasa restul parului liber, eventual folosind placa de par fa-ti cateva bucle.Doua cocuri


 


Imparte parul in doua, apoi prinde-ti doua cozi joase, aproape de baza gatului. Rasuceste parul in jurul elasticului si fixeaza lejer cu agrafe varfurile. Este o coafura ideala mai ales daca ai parul putin murdar, a doua sau a treia zi dupa ce te-ai spalat pe cap, deoarece coafura merge cel mai bine pe un par texturat.Bentita

 


Mergi la plaja ori la un concert? Atunci aceasta este cea mai practica, dar si cea mai chic modalitate de a-ti fixa suvitele rebele. Transforma o esarfa intr-o bentita pe care sa o prinzi pe frunte, la baza parului. Coafura aceasta se potriveste cu orice lungime de par, de la bob scurt, pana la par lung.

ele.ro