Iata cateva sfaturi pentru ca tu sa arati mereu asa cum iti doresti in fata camerelor: 

 

1. Gandeste-te la lucruri frumoase


Pentru a avea o expresie buna trebuie sa te gandesti la ceva placut, cum ar fi o amintire speciala, un moment preferat sau ceva pe care iubitul  tau l-a facut pentru tine. Gandurile fericite atrag dupa sine zambete frumoase, calm si un aspect natural.

 


2. Fii atenta la expresia faciala si la pozitie


Daca ai fata rotunda, este indicat sa intorci capul usor intr-o parte atunci cand faci o poza. Pentru a masca un nas proeminet, apleaca usor capul pentru ca profilul sa para mai echilibrat.

 

 

 

3. Zambeste intodeauna

 
Probabil ca ai observat ca vedetele arata cam la fel in toate pozele. Fiecare si-a descoperit felul sau unic de a zambi si de a sta in poza asa ca, in timp, a devenit perfect normal pentru ele. Incerca si tu!

 

 


4. Fii tu!

 

 
Nu te forta. Fii relaxata si naturala, stai dreapta si nu arata de parca ai fi legata.

 

 

 

 


5. Cheia este lumina potrivita

 
Lumina trebuie sa fie la fel pe toata fata. Umbrele intuneca zona de sub ochi, parand ca ai cearcane si accentueaza nasul facandu-l sa para mai mare.

 


6. Nu ai o parte in care arati bine si una in care arati rau

 
Nu exista o partea buna si una rea, arati bine din toate unghiurile. Trebuie doar sa fii increzatoare in fortele tale si sa transmiti acest sentiment.

 

 

 

 

 


7. Ai grija la silueta cand stai jos

 
Stai pe marginea scaunului, cu spatele drept, incat sa fii in prim plan. Daca nu esti atenta, fotografia s-ar putea sa nu iasa asa cum ti-ai dorit.

 


8. Imbraca hainele potrivite

 
Hainele deschise la culoare lumineaza tenul , in timp ce culorile inchise slabesc. Dungile orizontale sunt de evitat pentru ca dau impresia unei talii si a unor solduri mult mai mari decat in realitate.

 

 

 


9. Pune mainile pe solduri

 
Este bine sa pui mainile pe solduri pentru ca accentueaza talia, parand sa para mai subtire. De asemenea, da impresia unei posturi naturale. 

 


10. Ridica aparatul foto


Aparatul foto trebuie pozitionat la nivelul ochilor persoanei fotografiate sau mai sus. 

 

 

 


11. Trebuie sa stii ce machiaj sa aplici

 
Aparatul foto diminueaza din machiaj, asa ca acesta trebuie sa fie putin mai accentuat. 

 

 

 

 

 

 

Sursa:google.com


perfecte.ro